:: برنامه دهه اول محرم در مسجد دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۷/۱۰ |

برنامه دهه اول محرم در مسجد دانشگاه

مراسم عزاداری دهه اول محرم، از روز  یکشنبه، ۱۱ مهر به مدت ۱۱ شب در مسجد شهدای دانشگاه علم وصنعت ایران برپا می شود.

این مراسم به همت هیئت شهدای گمنام دانشگاهیان دانشگاه علم‌ و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است این مراسم هر شب بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد‌الشهدای دانشگاه علم و صنعت و با سخنرانی حجت‌الاسلام عابدینی از اساتید حوزه علمیه قم و مداحی مداحان اهل بیت(ع) برگزار می‌شود.

دفعات مشاهده: 855 بار   |   دفعات چاپ: 124 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code