مسابقه طراحی تندیس یادبود

:: گزارش بیست و ششمین همایش خانواده و دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۶ |

بیست و ششمین همایش ارتباط خانواده و دانشگاه علم و صنعت ایران  روز پنج شنبه مورخ ۹۶/۲/۲۸ در مجتمع فرهنگی شهید بهرامی دانشگاه  برگزار گردید. در این مراسم تعداد ۴۲۵ نفر از والدین دانشجویان ورودی ۹۵شرکت داشتند قبل از شروع همایش از والدین عزیز پذیرائی و پذیرش (ثبت نام و اهدا بسته ی آموزشی)صورت گرفت. این مراسم با تلاوتی چند از آیات قرآن مجید آغاز گردید پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ابتدا جناب آقای دکتر برخورداری ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به والدین دانشجویان، مطالبی را در خصوص نقش و اهمیت والدین در موفقیت فرزندان و تعامل دانشگاه با والدین سخنانی را ایراد فرمودند. سپس جناب آقای دکتر شریعت معاون محترم فرهنگی-اجتماعی دانشگاه ضمن عرض خیرمقدم توضیحاتی را در خصوص طرح استاد مشاور در دانشگاه ارائه فرمودند و به اهمیت تعامل میان معاونین آموزشی دانشکده ها، مدیران فرهنگی دانشکده ها واساتید مشاور والدین نیز اشاراتی داشتند و آن را در پیشبرد اهداف دانشگاه و پیشرفت دانشجویان  بسیارمهم و ضروری دانستند. پس از ایشان جناب آقای دکترعشایری ( عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران) سخنانی راجع به تعامل خانواده و دانشجو اظهار کردند و در مورد مسائل رایج مربوط به دانشجویان، مباحثی را مطرح و اظهار داشتند که همه ما علاقمند هستیم که دانشجو یا فرزندانمان به پیشرفت نائل شوند بنابراین تعامل خانواده ، دانشجو و دانشگاه در این امر بسیار مهم است و در انتها نیز به سوالات والدین در خصوص مسائل مختلف دانشجویان پاسخ دادند. بعد از پذیرایی، نشست مسئولین با حضورمعاونین محترم  فرهنگی ، آموزشی، دانشجوئی  دانشگاه و مدیرمحترم مرکز مشاوره صورت گرفت و هر یک از مسئولین دانشگاه به تشریح فعالیت های حوزه مرتبط با خود پرداختند و به پرسش های والدین در این حوزه ها  پاسخ دادند. اهم سوالات آموزشی از قبیل آشنایی با رشته ها ، تغییر رشته، نقل و انتقال و شرایط میهمانی ، بحث مشروطی ، اخراجی و همچنین شرایط ورود به مقطع بالاتر  (بدون کنکورو با سهمیه ممتازی) بود. بخش دیگری از سوالات والدین در خصوص نحوه تخصیص خوابگاه به دانشجویان ، سرویس ایاب و ذهاب به خوابگاه ها، وضعیت تغذیه ، تسهیلات دانشجوئی از قبیل وام  دانشجوئی برگزاری اردوها و در بخش امور فرهنگی و تشکل ها نیز سوالاتی مطرح شد و مسئولین ذیربط  به سوالات  پاسخ دادند ودر انتها مقرر شد کلیه سوالات کتبی مطروحه ی والدین که در جلسه همایش به علت کمبود وقت فرصت پاسخگویی نبود همراه با پاسخ مسئولین همانند سنوات گذشته در وب سایت مرکز مشاوره بارگذاری شود و در پایان پس از اقامه نماز و صرف نهار، نشست اولیای گرامی با مدیران فرهنگی و اساتید مشاور دانشکده ها در محل دانشکده علوم پایه از ساعت ۱۴ الی ۱۵:۳۰برگزار گردید و در این نشست اولیا از وضعیت تحصیلی و آموزشی فرزندان خود نیز مطلع شدند. لازم به ذکر است که ۲۱۹ خانواده در این همایش شرکت داشتند.

معصومه ندایی

مسئول دفتر ارتباط با اولیا و دبیر همایش

دفعات مشاهده: 281 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >