:: گزارش کارگاه تدابیر تربیتی کودکان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ |
اولین جلسه کارگاه تدابیر تربیتی کودکان زیر ۱۲ سال  با حضور ۲۱ نفر از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه به همراه خانواده شان، سه شنبه ۹۶/۱۰/۱۹ در مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه که توسط آقای ساویز از روانشناسان حوزه اجتماعی برگزار شد، مواردی از قبیل: نقش مستقیم خانواده در سلامت و رشد فرزندان، عوامل اثرگذار خارج از خانه و مدیریت آن، زمینه سازی برای تفاهم و ارتباط پایدار با فرزندان، بحث و تبادل نظر شد. به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره جلسه دوم این کارگاه در روز سه شنبه مورخ ۹۶/۱۰/۲۶ از ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰ در مرکز مشاوره دانشگاه برگزار می­ گردد.
دفعات مشاهده: 515 بار   |   دفعات چاپ: 84 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code