:: سومین کارگاه تدابیر تربیتی کودکان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ |
سومین جلسه کارگاه تدابیر تربیتی کودکان زیر ۱۲ سال  با حضور ۱۷ نفر از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه به همراه خانواده شان، یکشنبه ۹۶/۱۱/۱۵ در مرکز مشاوره دانشگاه برگزار شد.
در این کارگاه استاد ساویز از روان شناسان و پژوهشگران حوزه اجتماعی، مباحثی از قبیل: نقش مستقیم خانواده در سلامت و رشد فرزندان، عوامل اثرگذار خارج از خانه و مدیریت آن، زمینه سازی برای تفاهم و ارتباط پایدار با فرزندان را مطرح نمودند.
دفعات مشاهده: 248 بار   |   دفعات چاپ: 29 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >