:: برگزاری اولین نمایشگاه پوشش های ایرانی و اسلامی دانشگاهیان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ |
برگزاری اولین نمایشگاه "پوشش­های ایرانی و اسلامی دانشگاهیان"

معاونت فرهنگی و اجتماعی با هدف توجه ویژه به امر حجاب و عفاف و فرهنگ ­سازی مدهای مناسب محیط­ های دانشگاهی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی در حوزه البسه ایرانی و اسلامی بانوان، اولین نمایشگاه "پوشش­های ایرانی و اسلامی دانشگاهیان" را از تاریخ دوشنبه ۲۳ الی ۳۰ بهمن ۹۶ برگزار می­نماید.
از محصولات مختلف نمایشگاه می توان به ارائه انواع مانتو و شلوار، چادر، شال و روسری، مقنعه و ملزومات حجاب اشاره کرد.
از ویژگی های این نمایشگاه، حضور ۴ تولیدی معتبر در حوزه پوشاک بانوان، حذف واسطه ها و تخفیف ۱۰ الی ۵۰ درصدی کلیه محصولات ارائه شده در نمایشگاه می باشد.
همچنین از طرف معاونت فرهنگی و اجتماعی، ویژه دانشجویان خانم دانشگاه، تعداد ۲۰۰ عدد بن تخفیف ۲۰ هزار تومانی به ۲۰۰ خریدار اول اهداء می گردد.
این نمایشگاه همه روزه تا تاریخ ۳۰ بهمن از ساعت ۹ الی ۱۷  و در محل لابی آمفی تئاتر شهید بهرامی دائر می باشد.

دفعات مشاهده: 329 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >