:: ثبت نام در سامانه جامع نشریات دانشگاهی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۵ |
ثبت نام در سامانه مدیریت نشریات دانشگاهی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور تسهیل فعالیت های نشریات دانشگاهی، به روزرسانی اطلاعات و مستند سازی فعالیت های مطبوعاتی دانشجویان دانشگاه های کشور، اقدام به راه اندازی سامانه جامع نشریات دانشگاهی نموده است.
نظر به اینکه کلیه فرایندهای مربوط به نشریات دانشگاهی در دانشگاه ها و اخذ هرگونه آمار به منظور حمایت، رتبه بندی، تحلیل محتوا، صدور گواهی، فرایندهای اجرایی همایش مدیران مسئول، جشنواره ملی نشریات دانشگاهی و .... بر اساس اطلاعات مندرج در این سامانه به عمل می آید، تمامی صاحب امتیازان، مدیر مسئولان و سردبیران   نشریات دارای مجوز از کمیته ناظر برنشریات می بایست هر چه سریع تر اقدام به ثبت نام در این سامانه نمایند. از این پس رسیدگی به تمامی درخواست ها  فقط از طریق همین سامانه امکان پذیر می باشد و صدور مجوز انتشار نشریه (حمایت مالی از نشریات) منوط به ثبت نام در سامانه می باشد.
آدرس سایت : http://apmsrt.ir/
راهنمای تصویری درخواست مجوز :  PDF

دفعات مشاهده: 30 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code