:: فراخوان آثار هنری، جشنواره ملی رویش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۵ |
وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری جشنواره ملی " فرهنگی هنری رویش" را برگزار می نماید. این جشنواره در زمینه های ادبی، صنایع دستی، هنرهای تجسمی، فیلمنامه و نمایشنامه نویسی، فیلم و تئاتر برگزار می گردد. دانشجویان علاقمند به شرکت در جشنواره می توانند جهت تحویا آثار خود تا تاریخ  دوازدهم دیماه، ساعت ۱۱:۳۰ الی ۱۳:۳۰ به مجتمع شهید بهرامی واحد کانون های فرهنگی هنری مراجعه نمایند. اطلاعات تکمیلی در پوستر پیوست موجود می باشد.
دفعات مشاهده: 176 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر