:: آغاز بازنگری آیین نامه کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱ |
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ اداره کانون های فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اعلام کرد: نظر به گسترش عرصه فعالیت های کانونی در زمینه های مختلف و همچنین لزوم روز آمد و کارآمد ساختن مجموعه های دانشجویی مکاتبه ای با کلیه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در خصوص ضرورت بازنگری آیین نامه کانون ها صورت گرفت. با توجه به گذشت حدود ۱۰ سال از ابلاغ آخرین نسخه آیین نامه کانون های فرهنگی از مدیران، کارشناسان، فعالان فرهنگی دانشجویی و صاحبنظران درخواست می شود نظرات اصلاحی خود را حداکثر تا پایان دیماه سال جاری به اداره کل امور فرهنگی وزارت علوم ارسال نمایند.
دفعات مشاهده: 138 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر