:: برگزاری نمایشگاه روز شمار انقلاب اسلامی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۱۷ |
برگزاری نمایشگاه روز شمار پیروزی انقلاب اسلامی به روایت عکس و جراید

معاونت فرهنگی و اجتماعی اقدام به برگزاری نمایشگاه روز شمار پیروزی انقلاب اسلامی به روایت عکس و جراید ایام پیروزی انقلاب نموده است.
در این نمایشگاه تعداد ۳۰ عکس منتخب از تحولات منتهی به انقلاب اسلامی به همراه صفحات روزنامه اطلاعات از تاریخ ۱۶ دی الی ۲۳ بهمن ۵۷ و روزنامه کیهان از تاریخ ۱۰ الی ۲۲ بهمن ۵۷ به نمایش در آمده است.
این نمایشگاه از تاریخ ۱۳ الی ۲۴ بهمن در خیابان مقابل دانشکده عمران و مکانیک برای بازدید علاقه مندان برپا می باشد.

دفعات مشاهده: 217 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر