:: برگزاری جلسه معاونت فرهنگی و اجتماعی با شورای مجامع دفاتر فرهنگی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/28 |
برگزاری جلسه معاونت فرهنگی و اجتماعی با شورای مجامع دفاتر فرهنگی دانشگاه
روحیه نقادی و عدالت خواهی، همراه با راهکار،  حق مسلم جوانان و  دانشجویان است

این جلسه در تاریخ ۹۹/۲/۲۴و از ساعت ۱۷:۰۰ الی ۱۹:۳۰ در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید.
جلسه با قرائت قران کریم آغاز شد و سپس آقای متین رسولی دبیر مجمع دفاتر فرهنگی ضمن قبولی طاعات و عبادات  ماه مبارک رمضان
بیان داشتند که اعضای حاضر در جلسه از مسئولین دفاتر فرهنگی دانشکده ها و اعضای شورای مرکزی دفاتر فرهنگی می‌باشند تا در ابتدا گزارشی را در مورد فعالیت های دفاتر و اعضای آن در سه ماهه اخیر و همچنین مسائل، دغدغه ها، انتقادات و پیشنهاداتشان از وضعیت حال حاضر و آینده دانشگاه را بدون  واسطه با معاونت فرهنگی درمیان بگذارند و همچین با نقطه نظرات شما آشنا شوند.
سپس دانشجویان حاضر در جلسه به معرفی خود و مسئولیتشان پرداختند.
در ادامه جلسه، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مطالب خود را آغاز نمودند.
دکتر ارجمندی،قبولی طاعات و عبادات رمضان المبارک دانشجویان را از خداوند طلب کردن که دراین شب های قدر رضایت خودش و اخلاص را برای ما مقدر کرده باشد .
وی بیان کرد:  که اساس ومعیارفعالیت فرهنگی اخلاص است و رضایت خداوند ،اگراخلاص در فعالیت فرهنگی واجتماعی و جهادی نباشد ؛کار بی مایه فطیر است ولی بی ارزش .و مولا علی (ع)  می فرمایند:
اَخلِصوا اِذا عَمِلتُم وَاعْملوا اذا عَلِمتُم.چیزی را که یاد گرفتید بدان عمل کنید و وقتی عمل کردید عملتان خالصانه (و برای خدا) باشد.
 وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره فعالیت های فرهنگی و همچنین تقویت همه جانبه بنیه ی کشور، توضیحاتی داده و اشاره کردند که مطالبی که رهبری عزیز ما در نماز جمعه ای که پس از شهادت سردار سلیمانی، در خصوص قوی تر شدن کشور بیان داشتند، تنها مختص به قدرت نظامی نبود. بلکه این قدرتمندی باید در عرصه های مختلف، از جمله حوزه فرهنگ اتفاق بیفتد.
 قوی تر شدن در موضوعاتی همچون، تولید فکر، جهش فرهنگی ، گفتمان سازی و...
دکتر ارجمندی  در ادامه اشاره کردند که بخشی از این فعالیت ها بعهده ما مدیران فرهنگی  و شما دانشجویان عزیز است و باید تلاش کنیم تا دانشگاه علم و صنعت ایران بتواند از نظر فرهنگی  در جایگاه مورد قبولی قرار گیرد. از آنجا که دانشگاه ما به نام فیضیه دانشگاه های ایران مشهور شده، پس مسئولیت ما در انجام کارهای فرهنگی بسیار سنگین تر بوده و تلاش مضاعفی را از ما می طلبد.
آقای دکتر ارجمندی سپس با اشاره به خلقت خداوند و اهمیت همه موجودات، به این نکته اشاره کردند که از بین همه مخلوقات خداوند، انسان جایگاه بالاتری دارد، بگونه ای که خداوند در قران کریم وقتی انسان را آفرید به خودش آفرین فرستاد . این موضوع  نشان می دهد که ما باید همیشه در مسیر پیشرفت بوده تا بتوانیم به جایگاه بلند انسانی خود نزدیک  شویم.
ایشان سپس به برخی از مشکلات و دغدغه های دانشجویان اشاره داشتند، که ما باید برای این موضوعات با کمک هم راهکارهای  مناسبی طراحی کنیم.
در ادامه ایشان اشاره  به نقش محوری مدیران فرهنگی در دانشکده ها اشاره کرده و تقویت این جایگاه را از اولویت های دوره جدید معاونت فرهنگی و اجتماعی دانستند، تا بتوانند همراه با تشکل ها و کانون های  دانشجویی دیگر به اهداف متعالی  خوبی دست یابیم.
در ادامه جلسه اعضای شورای مرکزی مجمع دفاتر فرهنگی گزارشی از فعالیت های علمی، فرهنگی و میدانی  و جهادی خود در طول تعطیلات دانشگاه تا کنون   که در زیر می آید اشاره کردند:
تهیه و توزیع ۳۸۰۰۰ ماسک، ۸۰۰۰ پک ضدعفونی کننده از فعالیت های این مجموعه در این مدت بوده است. از طرفی با جمع آوری کمک های مالی از سوی آحاد مردم، ۴۰۰ پک افطاری + کیک خانگی بمناسبت تولد امام حسن(ع) ، در بین خانواده های نیازمند توزیع شد. اما این تشکل از فعالیت های علمی و فرهنگی نیز غافل نبوده و دو مسابقه تولید محتوا شهید سلیمانی و مسابقه بزرگ کتابخوانی در سطح دانشگاه در دستور کارشان بوده که با میانگین ۲۰۰ شرکت کننده به سرانجام رسید.
حضور فعال دانشجویان دفاتر فرهنگی در ضدعفونی سطوح در مناطقی از شهر تهران به مدت ۳۰ شب و در گروه های  ۱۶ نفره ازجمله فعالیت‌های جهادی و انسان دوستانه این دانشجویان می‌باشد.
در ادامه مسئولین دفاتر فرهنگی دانشکده ها به طور صمیمی دیدگاه های خود را با نگاه انتقادی و اصلاحی در موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی و علمی دانشگاه بیان داشتند که در ادامه دکتر ارجمندی  پرسش ها و نظرات را پاسخ داده و قول پیگیری بعضی نظرات و پیشنهادات و انتقادات دانشجویان در حوزه های مختلف فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دانشکده ها را دادند.
معاون فرهنگی و اجتماعی با تاکید به حق مطالبه گری و انتقادی دانشجویان، به تقویت روحیه عدالت خواهی ایشان اشاره کرده و تاکید کردند که روحیه نقادی و عدالت خواهی همراه با راهکار  حق مسلم جوانان و  دانشجو یان است و قابل تحسین وی توصیه داشتند  تواقع می رود که  فعالیت های  دانشجویی در چهارچوب قوانین و آیین نامه های  دانشگاه و تشکل ها صورت پذیرد .
دکتر ارجمندی, با تمجید از تشکل دفاتر فرهنگی گفتند : که به حق می توان دانشجویان فعال دفاتر فرهنگی را نمونه و الگوی فعالین فرهنگی در دانشگاه از آنها نام برد، که من به نوبه خود  از آنها قدردانی و تشکر دارم .

دفعات مشاهده: 1265 بار   |   دفعات چاپ: 239 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر