:: گزارش از طرح پویش مواسات مومنانه دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/14 |

گزارش از طرح پویش مواسات مومنانه دانشگاه علم و صنعت ایران
وَ ارْزُقْنِی مُوَاسَاهَ مَنْ قَتَّرْتَ عَلَیْهِ مِنْ رِزْقِک بِمَا وَسَّعْتَ بِهِ عَلَیَّ مِنْ فَضْلِک‌

پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون رزمایش مواسات مومنانه در شرایط ابتلای هموطنان به ویروس کرونا و آثار مخرب آن بر معیشت مردم، و براساس مشورتهای انجام شده ، طرح پویش مواسات مومنانه با همکاری همه استادان و کارکنان دانشگاه و معاونت فرهنگی، بسیج اساتید، بسج کارکنان و گروه و تشکل­های دانشجویان جهادی دانشگاه  در ایام ماه مبارک رمضان در دو فاز اجرا گردید.
اضافه می­شود استادان و کارکنان دانشگاه در این پویش شرکت کرده و مبلغ ۵۴ میلیون تومان از این عزیزان جمع آوری  شد و همچنین مبالغ دیگر از خیرین خارج از دانشگاه جمع آوری و روی هم در دو فاز اقدامات زیر انجام گرفت.
فاز اول: کمک به نیازمندان دانشگاه، کارگران ساختمانی و ...
در فاز اول طرح : ۸۰ بسته ارزاق آماده گردید. این بسته های ارزاقی در بین نیازمندان شناسایی شده در دانشگاه و نیازمندان خارج از دانشگاه در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه (۳ و ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹) تهیه و توزیع گردید. همچنین ۲۰ بسته ارزاق نیز در یک منطقه بسیار محروم استان لرستان با همکاری گروه های جهادی منطقه با نظارت کامل تهیه و توزیع گردید.
فاز دوم: شناسایی یک منطقه محروم برای کمک رسانی
همت بالای همکاران محترم و دانشجویان عزیز باعث شد که پس از توزیع بسته های ارزاق در فاز اول، برای شناسایی محرومین تلاش جدیدی را آغاز کنیم. بررسی ها و مطالعات انجام شده ما را به سمت یک منطقه بسیار محروم در حاشیه تهران (دو شهرک از توابع شهرستان پیشوا) سوق داد. مشاهدات و شنیده های میدانی از بازدیدهای انجام شده با جمعی از همکاران از این شهرک­ها، نشان دهنده عمق بسیار زیاد فقر فرهنگی و اجتماعی ناشی از فقر اقتصادی بود.
در این راستا، ۴۰ بسته ارزاق تهیه شده به همراه بسته های بهداشتی شامل ماسک و مواد ضدعفونی تهیه شده در اختیار نیازمندان این شهرک­ها قرار گرفت. همچنین هزینه های اولیه راه اندازی یک واحد نانوایی کوچک به منظور طبخ و توزیع نان برای نیازمندان در شهرک تامین گردید. که قرار است در مسجد این شهرک تعبیه گردد.
در ادامه فاز دوم به منظور حمایت از نیازمندان مناطق پیرامونی دانشگاه نیز ۱۱۰ بسته ارزاق تهیه با همکاری کمیته امداد در اختیار مستمندان شهر تهران قرار گرفت.
همچنین تامین مرغ به مبلغ ۴ میلیون تومان و توزیع بین نیازمندان در مناطق مختلف تهران با کمک گروه­های جهادی دانشجویی.
صمیمانه پذیرای کمک­های مادی و نظرات ارزشمند همکاران محترم هستیم
.
معاونت فرهنگی و اجتماعی

دفعات مشاهده: 1129 بار   |   دفعات چاپ: 222 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر