:: بزرگ ترین هنرمند عالم خداوند است ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/21 |
گزارش جلسه مجازی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با دبیران و اعضای فعال کانون های فرهنگی و هنری

جلسه با تلاوت آیات قران کریم آغاز شد و  بعد از پخش چند کلیپ فرهنگی، جناب آقای وفایی نژاد، دبیر کانون های فرهنگی و هنری از دکتر ارجمندی به جهت  برگزاری این جلسه مجازی تشکر و قدردانی نمود و بیان داشت که ما خیلی دوست داشتیم جلسات حضوری با جنابعالی داشته باشیم که در اولین جلسه با دکتر در اسفند ماه ۹۸، این موضوع مطرح گردید، اما بدلیل شیوع بیماری کرونا انجام نشد.
سپس آقای دکتر ارجمندی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن خوش آمد گویی به حاضرین، از تشکیل این جلسه ابراز خوشحالی نمود. ایشان با اشاره به بیماری کرونا و پیامدهای آن، به ویژگی های انسان با ایمان پرداخته و اشاره کردند، برای همه ی ما پیش می آید که گاهی در رابطه با موضوعی دچار دلشوره و نگرانی شویم و گاهی این دلشوره ها بقدری شدید می شود که زندگی عادی ما به هم می خورد و خود این موضوع یک اتفاق بد و ناخوشایند است!  مثل همین بحران کرونا و استرس های ایجاده شده، در این شرایط چه باید کرد ؟
یکی از ویژگی های بارز افراد با ایمان آرامش است. آرامشی که به دیگر افراد نیز منتقل می شود و این موضوع خود نقش موثری در حل مشکلات دارد و این همان بیان قانون جذب است. اگر با آرامش و یقین به امور بپردازیم، موفق می شویم و در مقابل حوادث امیدوار می مانیم.
 اولین راه موثر برای رهایی از اضطراب ها و ترس ها و نگرانی ها ذکر و یاد خداست. خداوند در قرآن کریم می فرمایند:
الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ (رعد/۲۸) "آنها کسانی هستند که ایمان آورده‏اند، و دلهایشان به یاد خدا مطمئن (و آرام) است; آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می‏ یابد!"
دکتر ارجمندی یکی از راه های رسیدن به خداوند را هنر دانسته و تاکید کردند که بزرگ ترین هنرمند عالم خداوند است. تبلور هنرمندی خداوند در آفرینش انسان است، که حضرت حق در قرآن به خودش، برای چنین آفرینشی درود فرستاده و فرموده: «فَتَبَارَکَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِینَ» (بـزرگ و پـر بـرکت است خدائی که بهترین خلق کنندگان است ).
" هنرمند تکّه ای از خداست و فصل مشترک همه هنرها زیبایی است"
هنر و مسائل هنری و فرهنگی، اساس زیبایی های عالم هستی است. شعر، موسیقی، هنرهای تجسمی، فیلم، نمایش، خوشنویسی و ... انعکاسی از زیبایی ها و شکوه هنر متعالی هستند. هنرمند آفریننده است، چون خدا آفرینننده است.
ایشان ادامه دادند، گاهی این هنر در سنگ دمیده می شود، می شود مجسمه. گاهی در رنگ دمیده می شود، می شود نقاشی. گاهی در ملودی دمیده می شود، می شود موسیقی. گاهی در کلمات دمیده می شود، می شود شعر. در واقع در هر چیزی که هنرمند در آن بدمد، اثری هنری خلق می گردد. هنرمند تکّه ای از خداست و فصل مشترک همه هنرها زیبایی است، چون از اعماق وجود انسان گرفته شده است و در واقع هنر متعالی، بهترین شکل ظهور هنر می باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، هنر را بهترین قالب انتقال پیام دانستند و به لزوم استفاده بهتر و بیشتر از این موضوع برای رشد و تعالی انسان تاکید کردند.
در ادامه ایشان با تاکید به برنامه ریزی و برنامه محوری در فضای فعالیت  کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه تاکید داشتند و به اجرای دقیق قانون در مسیر فعالیت های دانشجویی اشاره کردند.
" همه ی ما باید در فعالیت هایمان هم افزایی داشته باشیم، تا بتوانیم کارهای بزرگ انجام دهیم"
دکتر ارجمندی با استقبال از برگزاری جشنواره های فرهنگی و هنری، علاقمندی شخصی خود را به برگزاری هر چه باشکوه تر این برنامه ها نشان داده و تاکید کردند که همه ی ما باید در فعالیت هایمان هم افزایی داشته باشیم تا بتوانیم کارهای بزرگ انجام دهیم.
و در نظر داریم که به توسعه امکانات کانون های فرهنگی و هنری توجه بیشتری شود، که امیدواریم بتوانیم در فرصت مناسب به آنها بپردازیم.
در ادامه جلسه تعدادی از دبیران کانون ها در یک فضای کاملا صمیمی به دشواری های فعالیت در زمینه های فرهنگی و هنری اشاره کرده و خواستار تسهیل در اخذ مجوز برنامه های فرهنگی و هنری شدند و اشاره داشتند که در سال های ۹۷ و ۹۸ مشکلات زیادی داشتیم که امیدواریم  با حضور معاون جدید این مشکلات برطرف گردد.

در پاسخ آقای دکتر ارجمندی با اشاره به لزوم صبر و حوصله در انجام کارهای فرهنگی، ایجاد راه های تازه در شرایط دشوار و رعایت قانون، به حمایت خود از فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری تاکید کرده و گفتند در تسهیل اجرای برنامه های خوب هنری و فرهنگی، در چهار چوب قوانین، تمام تلاش خودم را خواهم کرد.
در ادامه، یکی دیگر از دبیران کانون های فرهنگی و هنری به لزوم برخورد قانونمند و مستدل با فعالیت های دانشجویی اشاره کرده و خواهان شفاف تر شدن دلایل تصمیم های مسئولین دانشگاه که مانع از برگزاری برنامه های هنری و فرهنگی می شود شدند.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اظهار داشت: کانون ها باید در ارائه برنامه های با ارزش و تاثیر گذار، با حفظ آیین نامه ها و مقررات دقت نمایند که بی شک معاونت فرهنگی و اجتماعی حمایت مادی و معنوی خود را در این موارد اعمال خواهد کرد و از طرفی چون شخص بنده پیشینه فعالیت های فرهنگی داشته و رشته ی تحصیلی ام  مرتبط با موضوعات فرهنگی می باشد، نسبت به انجام این گونه  برنامه ها تعصب داشته و خود را عضو کانون های فرهنگی و هنری می دانم.
دکتر ارجمندی در پایان به حمایت خود از برنامه های کانون های فرهنگی و هنری تاکید کرده و از دبیران  کانون ها ی فرهنگی و هنری خواست که حتما برای اجرای برنامه های خود ارائه برنامه شش ماهه و یکساله داشته باشند.
در آخر دانشجویان از دکتر ارجمندی به جهت برگزاری این جلسه ابراز محبت و تشکر داشتند و علاقمندی نشان دادند که ان شاء ا... این جلسات ادامه داشته  باشد.

دفعات مشاهده: 1627 بار   |   دفعات چاپ: 462 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر