:: جامعه ای که در آن نقد نباشد، آن جامعه رو به انحطاط می رود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۲۴ |
گزارش جلسه مجازی معاون فرهنگی و اجتماعی با اعضای شورای مرکزی تشکل "انجمن اسلامی آرمان"

جلسه با قرائت قران
آغاز و سپس دبیر تشکل انجمن اسلامی آرمان ضمن تشکر از برگزاری این جلسه مجازی، سئوالاتی را بیان کردند.
  1. چرا تشکل اسلامی آرمان برای برنامه های کارگاه هایی که می خواهد در فضای مجازی برگزار کند باید از دانشگاه مجوز بگیرد؟ مستندات قانونی این موضوع کدام است؟ فعالیت های تلگرامی حکم نشریات را دارد و نبابد برای هر شماره آن مجوز گرفت.
  2. درخواست حضور بیشتر و موثرتر در برنامه های مختلف و اردوها
  3. درخواست به تعویق افتادن زمان برگزاری انتخابات تشکل بخاطر شرایط تعطیلی دانشگاه

سپس آقای دکتر ارجمندی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با ابراز خوشحالی از برگزاری این جلسه و آرزوی برطرف شدن بیماری کرونا بیان داشتند:
خداوند در همه ی اعمال ما به اخلاص ما نگاه می کند.اخلاص هم به یک معنا یعنی اینکه همه گفتارها و رفتارهای ما باید بر اساس رضایت خداوند باشد. هر کجا اخلاص باشد خداوند به بندگان مخلصش برکت می دهد. خداوند بر دل ها و نیت های ما آگاه است.
"هر کجا اخلاص باشد خداوند به بندگان مخلصش برکت می دهد.
خداوند بر دل ها و نیت های ما آگاه است"

ایشان در ادامه با اشاره به اهمیت رعایت قانون و مقررات گفتند: همه ما باید مجری قانون و مقررات باشیم و قانون سرلوحه فعالیت های مان باشد.
دکتر ارجمندی با طرح مسئله نقد و انتقاد در جامعه فرمودند: جامعه ای که در آن نقد نباشد آن جامعه رو به انحطاط می رود. ایشان با تاکید به موضوع عدالت خواهی در منشور گام دوم انقلاب، اشاره کردند که اساس گام دوم انقلاب بر پایه های عدالت خواهی است و بدون نقد و نقّادی ما به هدف های عدالت خواهانه خود نمی رسیم. فلسفه وجود همه پیامبران، امامان، شهداء و ... برای برقرای عدالت بوده است. امیدوارم تلاش های ما زمینه حضور امام عصر(عج) و عدالت جهانی باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادامه دادند که فعالیت های دانشجویی در دانشگاه، در واقع تمرین کار تشکیلاتی است، برای آماده شدن برای فعالیت های بزرگ تر، چرا که مدیران آینده این کشور همین دانشجویان و جوانانی هستند که در دانشگاه می باشند.
"اساس گام دوم انقلاب بر پایه های عدالت خواهی است
و بدون نقد و نقّادی ما به هدف های عدالت خواهانه خود نمی رسیم"

سپس ایشان بیان داشتند: درباره بعضی از فعالیت ها مثل اردوهای معارفه که عزیزان مطرح کردند، بعضی از فعالیت ها که دارای آیین نامه  و مقررات خاص نیستند، باید در شورای فرهنگی دانشگاه بررسی شود. این موضوع و موضوع های دیگر بی شک به موقع خود بررسی کارشناسانه خواهد شد. امیدواریم تصمیم گیری به گونه ای باشد که با حفظ قوانین و مقررات، دانشجویان عزیز بتوانند در این برنامه ها نقش بیشتری داشته باشند.
دکتر ارجمندی در خصوص برگزاری انتخابات سالیانه تشکل ها بیان داشتند، بخاطر بیماری کرونا و عدم حضور دانشجویان تشکل ها می توانند تا مهرماه انتخابات را به تعویق بیاندازند. البته اگر تشکّلی پیشنهاد انتخابات مجازی داشته باشد، قابل بررسی و همکاری خواهد بود.
دکتر ارجمندی درباره فعالیت های مجازی، اشاره داشتند که هرگونه فعالیت فرهنگی و هنری تشکل ها، در فضای حقیقی و فضای مجازی با هماهنگی و مجوز شورای نظارت بر تشکل ها انجام می گیرد. بی شک برنامه هایی که قوانین و مقررات و آیین نامه های دانشگاه و همچنین قوانین بالادستی را رعایت کنند، مورد حمایت معاونت فرهنگی قرار می گیرند و باید توجه داشته باشیم که حادثه ویروس کرونا خیلی از فعالیت های میدانی دانشجویی را به عرصه های مجازی کشانده، که عزیزان دانشجو عنایت کرده با مراکز حمایتی و نظارتی دانشگاه همراهی کنند تا تعامل متقابل داشته باشیم.
سپس ایشان به رویکرد تازه معاونت فرهنگی و اجتماعی در خصوص کرسی های آزاداندیشی و پی گیری جدی برای برگزاری این کرسی ها اشاره کردند، تا نظرها و دیدگاه های مختلف شنیده شده و مورد نقد قرار گیرد. برگزاری کرسی های آزاد اندیشی به شیوه درست، راه را برای دیگر فعالیت های خارج از قانون و سلیقه ای بسته و بستر را برای نقد و اصلاح ساختارها مهیا می کند و برنامه های انتقادی، تحلیلی دانشجویی رشد خواهد کرد.
در ادامه جلسه آقای دکتر دهقان نژاد، مدیر محترم امور فرهنگی و فوق برنامه، وارد گفتگو شده و با خوشحالی از برگزاری این جلسه، به لزوم رعایت قانون و مقررات و آیین نامه ها توسط تشکل ها و همچنین رویکرد تعاملی معاونت فرهنگی و اجتماعی در مورد فعالیت های فرهنگی اشاره کرده و با استناد به قوانین و مقررات و آیین نامه ها چگونگی اخذ مجوز های فعالیت تشکل ها را توضیح دادند.
سپس آقای دکتر ارجمندی تاکید کردند که همه فعالین دانشجویی، از جمله تشکل ها و کانون های فرهنگی و هنری، با نگاه به اعتلای کشور و انقلاب و حفظ روحیه ظلم ستیزی، به توسعه و سربلندی ایران بزرگ و انقلاب اسلامی بیاندیشند. در این مسیر همه فعالان دانشجویی همچون فرزندان ما، عزیز و محترم هستند.
در پایان حاضرین به لزوم ادامه گفت و گو و تعامل بیشتر تاکید کرده و اظهار امیدواری کردند در دوره جدید بتوانیم دیدگاه های خود را بیش از پیش به یکدیگر نزدیک کنیم.
دفعات مشاهده: 687 بار   |   دفعات چاپ: 119 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر