:: گزارش وبینار پرسش و پاسخ مسائل زوجین و فرزندان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۳۱ |
گزارش وبینار پرسش و پاسخ مسائل زوجین و فرزندان

وبینار پرسش و پاسخ پیرامون مسائل زوجین و فرزندان و... در تاریخ ۹۹/۳/۲۸ از ساعت ۲۰-۱۸ در سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) برگزار شد. در ابتدا پس از پخش قرآن و سرود ملی و نماهنگ ویژه شهادت، آقای دکتر کیومرث فرح بخش، مشاور برجسته و رئیس مرکز مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی ضمن تسلیت شهادت این امام بزرگوار، به اهمیت خوش خلقی و بیان حدیث در این رابطه پرداختند. در ادامه، جلسه با بیان سوالات توسط مجری و پاسخ آقای دکتر فرح بخش بطور رسمی شروع گردید. از نکات مهم مطرح شده در این وبینار به موارد زیر می توان اشاره نمود:
۱-ایشان به اهمیت ایجاد رابطه خوب میان والدین و فرزندان در دوران نوجوانی و جوانی تاکید کردند و اینکه این رابطه خوب بر موفقیت فرزندان در مراحل بعدی تاثیرگذار است.
۲-فرزندان پس از تغییر مقطع از دبیرستان به دانشگاه، دچار تغییرات روحی می شوند که والدین بایستی به این نکته توجه نمایند.
۳-فرزندان جهت ازدواج بایستی به یک بلوغ شخصیتی و آمادگی واقعی برای تشکیل خانواده رسیده باشند و در این مسیر کمک والدین و دریافت خدمات مشاوره از متخصصین این حوزه از اهمیت خاصی برخوردار است.
۴-در پاسخ به سوال یکی از شرکت کنندگان، ایشان بر عدم قضاوت زودهنگام در زندگی اشاره نمودند و در همین راستا کتاب ( چگونه با افراد عصبی زندگی کنم؟) را معرفی نمودند.
۵-در خصوص مهارت برقراری ارتباط در زندگی مشترک، ایشان بر تلاش دوجانبه (زن و شوهر) برای درک متقابل و تامین نیازهای عاطفی یکدیگر تاکید کردند.
۶-در پاسخ به یکی دیگر از سوالات شرکت کنندگان در خصوص مشکلات خانوادگی، ایشان عنوان نمودند که ارتباط دوسویه می باشد و اگر در روابط خانوادگی دچار مشکل می باشید ابتدا در مورد گفتار و نحوه رفتار خود کنکاش کنید و سعی کنید از منابع مختلف در این خصوص مهارت لازم را کسب کنید. در صورتیکه مشکل همچنان برقرار بود از کمک تخصصی مشاوران و روان شناسان بهره مند شوید.
۷-در یک رابطه زناشویی سالم، اصل بر اعتماد طرفین به یکدیگر می باشد. نگرانی نسبت به خیانت همسر بر روی رابطه تاثیر مخرب  می گذارد. هر یک از همسران دارای حریم خصوصی می باشند که بایستی به آن احترام گذارده شود. اما برای مثال اگر همسری دائماً گوشی خود را پنهان می کند و یا رفتارهایی را نشان می دهد که باعث حساسیت طرف مقابل می شود، این رفتارها خود اثر تخریبی بر رابطه دارد.
۸-تاکید بر گفتمان بین زوجین و فرزندان در مورد مشکلات
۹-توصیه هایی در رابطه با نحوه رفتار والدین با فرزندانی که مخفیانه سیگار می کشند.
۱۰-در ادامه در خصوص روابط فرزندان با جنس مخالف توصیه هایی صورت پذیرفت. در این نوع ارتباط نحوه رفتار والدین از اهمیت خاصی برخوردار است. همچنین ایشان به تبیین مضرات روابط خارج از عرف پرداختند.
۱۱-معرفی کتاب ( افسانه هایی درباره ازدواج) و تبیین برخی باورهای غلط در این مورد
۱۲-ایشان در پاسخ به سوالی درباره تاثیر شرایط کرونا، تاکید کردند که اتفاقاً فرصت نزدیکی بیشتر بین زوجین و فرزندان برای صحبت بیشتر و بودن در کنار هم از مزایای دوران کروناست. البته مهارت گفتگو باید تقویت شود.
در انتهای وبینار نیز توصیه هایی برای افزایش سلامت روان داشتند که داشتن تفریحات مناسب، رفت و آمد با اقوام، نگرش مثبت به دیگران، انجام کارخیر برای دیگران و حفظ حرمت افراد از جمله این توصیه ها بود.
دفعات مشاهده: 589 بار   |   دفعات چاپ: 90 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر