:: کسب عنوان دانشگاه برگزیده کشور برای اولین بار در جشنواره بین المللی حرکت توسط دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/23 |
دانشگاه علم و صنعت  اولین بار در جشنواره بین المللی حرکت عنوان دانشگاه برگزیده کشور را کسب  کرد
درخشش انجمن های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی  دانشگاه علم و صنعت ایران در دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت
دفتر مرکزی انجمن‌های علمی دانشگاه علم و صنعت به نمایندگی از خانواده بزرگ انجمن‌های علمی دانشگاه با حضور در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت با اتکال به خداوند منان و توجه به فرامین مقام معظم رهبری در راستای خود باوری و تحرک و امید و درسال جهش تولید  بار دیگر افتخاری بزرگ برای دانشگاه علم و صنعت ایران  در جامعه دانشگاهی کشور به ارمغان آورد.
این جشنواره که با حضور ۱۰۰ دانشگاه در سطح ملی و ۱۲۷ کشور در سطح بین‌الملل برگزار گردید، دانشگاه علم و صنعت برای اولین بار عنوان دانشگاه برگزیده کشور را کسب  کرد.
کسب عناوین توسط دانشگاه علم و صنعت ایران:
- دانشگاه برگزیده کشور
                - پرافتخارترین دانشگاه صنعتی کشور

همچنین  دانشگاه علم و صنعت در مجموع با کسب هفت مقام در حوزه‌های دانشگاه برتر، مسابقه، نشریه، فعالیت خلاقانه، محتوای دیجیتال و بخش ویژه محیط زیست لقب پرافتخارترین دانشگاه صنعتی کشور را در بین دانشگاه‌های فنی مهندسی کشور در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت از آن خود نمود.
۱. دانشگاه علم و صنعت ایران؛ جهت کسب عنوان برگزیده در حوزه دانشگاه برتر
۲. انجمن علمی طراحی صنعتی؛جهت کسب رتبه اول در حوزه مسابقه
۳. انجمن علمی مهندسی مکانیک ؛جهت کسب رتبه اول در حوزه محیط زیست (بخش ویژه)
۴. انجمن علمی مهندسی راه‌آهن؛جهت کسب رتبه دوم در حوزه نشریه
۵ . انجمن علمی مهندسی خودرو؛جهت کسب عنوان شایسته تقدیر در حوزه فعالیت خلاقانه
۶. انجمن علمی مهندسی خودرو؛جهت کسب عنوان شایسته تقدیر در حوزه نشریه
۷. انجمن علمی مهندسی راه‌آهن؛جهت کسب عنوان شایسته تقدیر در حوزه محتوای دیجیتال
این موفقیت را به  خانواده بزرگ انجمن‌های علمی و جامعه دانشگاهی تبریک می‌گوییم و امید است با همت و تلاش اعضای انجمن‌های علمی در سایه  حمایت مسئولین محترم به ویژه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  همچنان شاهد درخشش انجمن‌های علمی در مجامع علمی و دانشگاهی کشور باشیم.

دفعات مشاهده: 484 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر