:: جلسه هیات شهدای گمنام و خادمان مراسم محرم با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/27 |
دکتر ارجمندی: "اندیشه عاشورا باید بر دیگر حرکت ها و فعالیت های فرهنگی و سیاسی در دانشگاه تاثیر داشته باشد"

جلسه در روز یکشنبه از ساعت ۹ الی ۱۰ صبح و با تلاوتی چند از کلام ا... مجید آغاز شد. سپس جناب آقای دهستانی دبیر هیات شهدای گمنام، با ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، گزارشی از روند آماده سازی فضا و محتوای برنامه های ایام محرم سید الشهداء، حضرت امام حسین (ع) بیان نمودند.
سپس هر کدام از اعضای هیات نقطه نظرات خود را در موضوع مراسم ایام محرم بیان کردند.
در ادامه دکتر ارجمندی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن ابراز خشنودی خود از برگزاری این جلسه بیان داشتند.حضرت امام حسین (ع) فرموده است: "هیچ بنده ای نیست که چشمانش برای ما یک قطره اشک بریزد یا پر از اشک شود، مگر این که خداوند وی را در بهشت جای خواهد داد".
دکتر ارجمندی در توضیح این حدیث، بیان داشت که این سخن یک معنی ظاهری دارد و یک معنی باطنی. معنای باطنی این است که وقتی اخلاص در درون انسان ایجاد شد، دچار تحول و انقلاب درونی می شود. وقتی این تحول ایجاد شد، حاصل و نتیجه اش می شود اشک. که این اشک است که می فرمایند: " البکاء سلاح المومن". و همین اشک ها و سوزهاست که بیش از ۱۴۰۰ سال پرچم اندیشه امام حسین (ع) و عاشورایش را بلند نگه داشته است.
" راز پیروزی مقاومت را در بین گرگ های وحشی دنیا، اخلاص و تبعیّت از اندیشه عاشورایی است"
دکتر ارجمندی تاکید کرد، که اساس فعالیت فرهنگی، صداقت و اخلاص است. در هر کاری اخلاص نباشد آن کار اَبتر و بی نتیجه است.
ایشان راز پیروزی مقاومت را در بین گرگ های وحشی دنیا، اخلاص و تبعییت از اندیشه عاشورا دانست.
دکتر ارجمندی، ایام محرم را معدن و منبع انرژی دانستند، که باید همه ما را در راستای کارهای فرهنگی گسترده و همه جانبه بیمه کند و انرژی دهد.
بهترین دوران عمر انسان، دوران جوانی و دانشجویی است، که باید از این منبع انرژی معنوی و الهی عاشورا بهره ببرد و اندیشه عاشورا باید بر دیگر حرکت ها و فعالیت های فرهنگی و سیاسی در دانشگاه تاثیر داشته باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ادامه بیان داشتند: محرم و عاشورا و اندیشه سترگ آن را برای همه عالم و انسان ها دانستند و خدا توفیقی به ما داده تا پرچم اندیشه های امام حسین (ع) را در دست بگیریم و حامل این اندیشه ها برای نسل های حال و آینده باشیم. همچنین وظیفه الهی "زینبی"، یعنی فریاد علیه ظلم و استکبار را در هر جا و هر زمان برآوریم. " کل یوم عاشورا و کل یوم کربلا"
دکتر ارجمندی بیان داشت،
دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه مهم و بزرگی ست و قابلیت های فرهنگی زیادی دارد. دلیل این سخن آن است که حضرت امام خامنه ای دانشگاه علم و صنعت را فیضیه دانشگاه ها خطاب می نمایند.

مقام معظم رهبری وظیفه و بار سنگینی را بر دوش تک تک دانشجویان، کارکنان و استادان گذشته، حال و آینده این دانشگاه گذاشته اند.
آیا ما توانسته ایم به این موضوع جامعه عمل بپوشانیم؟ همه دانشگاهیان علم و صنعت ایران وظیفه دارند تا این دانشگاه را به مرکز فرهنگی، معنوی و عدالت خواهی همراه با پیشرفت دانش و تکنولوژی در راستای جهش تولید کشور تبدیل نمایند و به سمت استقلال و خودکفایی سوق دهند تا نور این دانشگاه در عرصه های مختلف به چشم بیاید.
ایشان در پایان چگونگی برگزاری مراسم ایام محرم دانشگاه را با توجه به راهکارهای ستاد ملی کرونا، با اعضای فعال هیات شهدای گمنام در میان گذاشتند و تبادل نظر کردند.

دفعات مشاهده: 233 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر