دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

کرسی آزاد اندیشی

کارگروه امور بانوان

:: آیین استقبال از دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/7/20 |
آیین استقبال از دانشجویان ورودی ۱۴۰۰
(حضوری و مجازی)دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد

آیین استقبال توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با حضور هیات رییسه، مراسم استقبال از دانشجویان نوورود مقطع کارشناسی، ۱۹ مهرماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.
این مراسم با حضور تعداد محدودی از دانشجویان کارشناسی ورودی ۱۴۰۰ بصورت حضوری و حدود ۷۵۰ نفر از دانشجویان بصورت مجازی و با ادای احترام به شهدا در مقبره الشهدای دانشگاه آغاز و در در سالن آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه پی گرفته شد.
دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، اولین سخنران این مراسم بود. وی با تبریک موفقیت دانشجویان نوورود، بر اهمیت دانش‌اندوزی، کمال و معرفت تاکید کرد و درس خواندن برای مدرک را مردود دانست.
معاون فرهنگی و اجتماعی :
امروز کشور ایران با این پیشینه فرهنگی، علمی و تاریخی، یک قدرت نیست، بلکه ابرقدرت است و پرچم معرفت، کمال و علم ایران، توسط جوانان آن برافراشته خواهد ماند.
معاون فرهنگی و اجتماعی گفت: امروز کشور ایران با این پیشینه فرهنگی، علمی و تاریخی، یک قدرت نیست بلکه ابرقدرت است و پرچم معرفت، کمال و علم ایران، توسط جوانان آن برافراشته خواهد ماند. وی با تاکید بر لزوم دیدگاه مساله‌محور و تمرین کار گروهی در بین دانشجویان، ابراز امیدواری کرد معاونت فرهنگی و اجتماعی بتواند روح نشاط و شادابی را به شکل کارهای جهادی و جمعی و در قالب فعالیت تشکل‌ها در دانشگاه زنده نگه دارد.
پس از آن حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی‌نژاد (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، در سخنانی با اشاره به آیه کریمه «لیس للانسان الا ما سعی»، موفقیت افراد را در گروی سه اصل هدف داشتن، برنامه‌ریزی و داشتن همت، توصیف و تاکید کرد: سنت خدا بر این است که انسان نتیجه آنچه برای آن تلاش کرده را می‌بیند و البته نیت بسیار مهم است. وی افزود: فرق است بین کسی که هدفش از درس خواندن، خدمت به بشریت است تا کسی که درس می‌خواند تا کسب مدرک و موقعیت اجتماعی نماید.
حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی‌نژاد:
در ادامه این مراسم، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، از طریق ویدئو کنفرانس با خوشامدگویی به ورودی‌های جدید و تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و موفقیت ورودی‌های جدید در آزمون ورودی دانشگاه‌ها و پذیرش آنها در یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور، تاکید کرد: با در نظر گرفتن شرایط کرونایی، ترم جاری به صورت ترکیبی طی خواهد شد و با روندی که آموزش دانشگاه پیش‌بینی کرده، اواخر ترم، آزمون‌ها و کلاس‌ها با جنب و جوش حضور دانشجویان همراه خواهد بود.
دکتر ذاکری :
برای تحصیل دانشگاهی خود مانند دوره دبیرستان، هدف‌گذاری تحصیلی داشته باشید.
رییس دانشگاه به دانشجویان سفارش کرد برای تحصیل دانشگاهی خود مانند دوره دبیرستان، هدف‌گذاری تحصیلی داشته باشند و ضمن برشمردن افتخارات دانشگاه در کسب عناوین برتر در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی و اقدامات هشت سال اخیر دانشگاه برای تغییر زیست بوم آن برای تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم و چهارم؛ برای همه نودانشجویان، آرزوی تحصیل موفق و پر از نشاط علمی کرد و بار دیگر پذیرفته شدن آنها در این دانشگاه را به خود و خانواده‌هایشان تبریک گفت.
در ادامه این مراسم، دکتر قائمی (معاون دانشجویی) و سپس دکتر واحدی (معاون آموزشی)، به معرفی ادارات و امکانات این معاونت‌ها و تبیین آیین‌نامه‌های مورد نیاز دانشجویان پرداختند و از نودانشجویان خواستند با مراجعه به سایت معاونت دانشجویی  به آدرس
http://sta.iust.ac.ir/ و سایت معاونت آموزشی به آدرس http://education.iust.ac.ir/  و مطالعه مطالب آنها، درباره تمامی آیین‌نامه‌ها و نحوه ارایه خدمات این دو معاونت، اطلاع موثق کسب نمایند.
دفعات مشاهده: 133 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر